Lantaarnpalen op zonne-energie

 

Het idee om elektrisch aangedreven lantaarnpalen in uw tuin te plaatsen, spreekt u misschien niet aan vanwege de extra kosten. Er is een alternatief: de lantaarnpalen op zonne-energie. Helaas denken de meeste mensen dat lantaarnpalen op zonne-energie een dure investering zijn. Ze weten niet dat investeren in verlichting op zonne-energie meer voordelen heeft dan energie die via het net wordt geleverd; dit is waarom:

Aardvriendelijke groene energie

De wereld evolueert om vele redenen naar hernieuwbare energie. Ten eerste om economieΓ«n te ontwennen van de afhankelijkheid van geΓ―mporteerde aardolieproducten. Ten tweede zijn de miljoen vaten olie geen hernieuwbare bronnen, deze zullen uiteindelijk uitsterven. Ten derde vermindert het gebruik van lantaarnpalen op zonne-energie en binnenverlichting op solar lamp-energie de vervuiling die in het milieu terechtkomt. Ten slotte doe je een goede daad voor de planeet. De hernieuwbare warmte van de zon drijft de lantaarnpalen aan.

Eenvoudig te monteren en in te stellen

Als u de gewone lantaarnpalen op zonne-energie aanschaft, heeft u een professionele elektricien nodig om deze te installeren. Solar light accessoires zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Veel van deze lampen hebben een spitse onderkant waardoor ze gemakkelijk in de grond kunnen worden gestoken. Het gemak van montage en installatie draagt bij aan het gemak van het gebruik van lantaarnpalen op zonne-energie. Het wordt aangeraden om deze palen te installeren in een gebied dat overdag meer zonlicht ontvangt.

Geen verhoging van maandelijkse elektriciteitsrekeningen

De investeringskosten in lampen op zonne-energie kunnen u misschien afschrikken. In eerste instantie kunnen de kosten u tegenhouden, maar uw elektriciteitsrekening zal niet stijgen, maand na maand en jaar na jaar. Vertaald betekent dit een energiebesparing in de duizenden dollars. U investeert maar één keer en uw investeringsrendement is meer dan uw verwachtingen. De verlichting is net zo helder als traditioneel elektrisch.

Als u de lampen elke avond kunt gebruiken zonder uw budget te overschrijden, waarom zou u dan aarzelen om te investeren in zonnelampen? Zonne-energie is nu wereldwijd de nieuwe golf. Dus waarom genoegen nemen met dure standaard elektrische lampen?

Mooie ontwerpen en felle lichten

Zonnelampen zijn net zo voortreffelijk ontworpen voor verschillende smaken. Sommige hebben de antieke uitstraling van Victoriaanse gaslantaarnpalen van gegoten aluminium en kunnen een of drie lampen hebben. Het licht van de led-lampen verlicht je weg langs het tuinpad.

Hoe het werkt

De zonnelampen worden gevoed door ingebouwde batterijen die elke dag door de zon worden opgeladen. De opgeslagen stroom wordt in de schemering vrijgegeven om de lampen van stroom te voorzien. De batterijen laden en ontladen automatisch. Nooit meer vroeg opstaan om de stroom uit te schakelen. Deze lampen op zonne-energie gaan intelligent uit bij het aanbreken van de dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *