Slaapmiddelen werken beter dan medicijnen op recept

 

OTC-slaapmiddelen of slaappillen op recept zijn twee opties onder degenen die aan slapeloosheid lijden. Aan beide opties zitten voor- en nadelen. Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van slaapmiddelen die voor u werken.

Ten eerste moet u begrijpen dat niet alle recept- of vrij verkrijgbare pillen voor iedereen hetzelfde werken. Ons lichaam reageert anders op veel verschillende medicijnen. Zelfs 100% natuurlijke kruiden kunnen al dan niet voor iedereen effectief zijn.

Geneesmiddelen die u worden voorgeschreven, zijn waarschijnlijk duur, en het wordt zelfs nog duurder als u geen ziektekostenverzekering heeft. Het nadeel van geneesmiddelen op recept is dat u niet gegarandeerd een goede nachtrust krijgt. Als de medicijnen Midazolam online kopen zonder voorschrift werken, kunt u er de hele dag slaperig van worden. Dit heeft invloed op uw werkproductiviteit en kan het risico op een auto-ongeluk met zich meebrengen. Voor de meeste mensen is een slaappil niet effectief als je er overdag slaperig van wordt.

Vrij verkrijgbare slaaptabletten zijn soms de beste remedie tegen slapeloosheid. Ze hebben geen sterke dosering in vergelijking met geneesmiddelen op recept. U kunt nog steeds naar uw werk rijden en productief zijn op kantoor. Het nadeel van vrij verkrijgbare slaappillen is dat je de slaappillen nog moet kopen om te kijken of ze werken.

Over het algemeen zou ik zeggen dat OTC-slaapmiddelen effectiever zijn dan voorgeschreven slaapmiddelen. Ja, voorgeschreven slaapmiddelen zijn veel krachtiger dan OTC-slaappillen, maar ze zijn te sterk om overdag goed te functioneren. Ook gaan de voorgeschreven slaappillen veel meer kosten dan het gemiddelde medicijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top